Professionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke begrippen bij SKOC. Daarbij maken we graag gebruik van ieders talent en is er ruimte voor ontwikkeling.

Groeien doen we samen!

SKOC is een organisatie die kinderdagopvang en buitenschoolse opvang biedt op verschillende locaties in de Hoeksche Waard. Daarnaast hebben we ook een gastouderbureau. Er werken ongeveer 50 mensen. Professionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke begrippen bij SKOC. Daarbij maken we graag gebruik van ieders talent en is er ruimte voor ontwikkeling.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. U kunt uw sollicitatie richten aan mterlouw@skoc-kinderopvang.nl

 

 

 

 

Previous Next

Vacature pedagogisch medewerker flexpool

— 4 oktober 2018

Ben jij creatief en flexibel? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 

Stichting Kinderopvang Cromstrijen is opzoek naar een medewerker voor in de Flexpool. Als medewerker in de Flexpool heb je een leuke en gevarieerde baan. Je werkt niet alleen op het kinderdagverblijf, maar je bent ook inzetbaar voor de buitenschoolse opvang en de tussen schoolse opvang. Hierdoor is geen een dag het zelfde. Je werkt met verschillende leeftijdsgroepen, je haalt hier energie uit en  je weet je hier ook uitstekend op aan te passen. Of het nu baby’s zijn of kinderen van 10 jaar, met jou als Pedagogisch medewerker hebben ze het allemaal naar hun zin.

Je geeft van te voren aan welke dagen je beschikbaar bent (minimaal 3-4 dagen per week)

Beschik jij over een relevante opleiding op minimaal mbo niveau, heb jij een VVE certificaat en spreek deze vacature je aan? Dan ontvangen wij graag z.s.m.  jouw CV en motivatiebrief via mterlouw@skoc-kinderopvang.nl wie weet wordt jij binnenkort onze nieuwe collega!

Contractmogelijkheden divers: minimaal 9-18 maar meer uren zijn bespreekbaar. Er is uitzicht op verlening of instroom in een vaste plek binnen SKOC.