Professionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke begrippen bij SKOC de Hoeksche School Kinderopvang. Daarbij maken we graag gebruik van ieders talent en is er ruimte voor ontwikkeling.

Groeien doen we samen!

SKOC de Hoeksche School Kinderopvang is een organisatie die kinderdagopvang en buitenschoolse opvang biedt op verschillende locaties in de Hoeksche Waard. Daarnaast hebben we ook een gastouderbureau. Er werken ongeveer 55 mensen.
Professionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke begrippen bij SKOC de Hoeksche School Kinderopvang. Daarbij maken we graag gebruik van ieders talent en is er ruimte voor ontwikkeling.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. U kunt uw sollicitatie richten aan mterlouw@skoc-kinderopvang.nl

 

 

 

 

Previous

Vacature pedagogisch medewerker flexibel

— 8 april 2019

Ben jij creatief en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

SKOC de Hoeksche School Kinderopvang is op zoek naar een medewerker voor in de Flexpool.
Als medewerker in de Flexpool heb je een leuke en gevarieerde baan. Je werkt niet alleen op het kinderdagverblijf, maar je bent ook inzetbaar voor de buitenschoolse opvang en de tussen schoolse opvang. Hierdoor is geen een dag het zelfde. Je werkt met verschillende leeftijdsgroepen, je haalt hier energie uit en  je weet je hier ook uitstekend op aan te passen. Of het nu baby’s zijn of kinderen van 10 jaar, met jou als Pedagogisch medewerker hebben ze het allemaal naar hun zin.

Je geeft van te voren aan welke dagen je beschikbaar bent (minimaal 3-4 dagen per week)

Beschik jij over een relevante opleiding op minimaal mbo niveau, heb jij een VVE certificaat en spreekt deze vacature je aan? Dan ontvangen wij graag z.s.m. jouw CV en motivatiebrief via mterlouw@skoc-kinderopvang.nl wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Contractmogelijkheden divers: minimaal 9-18 maar meer uren zijn bespreekbaar. Er is uitzicht op verlenging of instroom in een vaste plek binnen SKOC de Hoeksche School Kinderopvang.

Previous

Vacature vrijwilliger vervoer BSO

— 8 april 2019

Wij zoeken een fijne vrijwilliger die het leuk vindt om kinderen te vervoeren tussen onze BSO locaties en de scholen. Je bent woonachtig in de Hoeksche Waard en bent in bezit van eigen auto. Je hebt minimaal een jaar je rijbewijs. Af en toe kan je gebruik maken van onze bedrijfsauto.

Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent voor het ophalen of brengen van kinderen en samen met onze andere vrijwilliger wordt er een rooster gemaakt.

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding.

Uiteraard vragen we van je dat je een verklaring omtrent gedrag kunt overhandigen. Deze kunnen wij voor je aanvragen.

Meer informatie:

Mieke Terlouw, HR medewerker op 0186 – 650021 of via mterlouw@skoc-kinderopvang.nl