Professionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke begrippen bij SKOC de Hoeksche School Kinderopvang. Daarbij maken we graag gebruik van ieders talent en is er ruimte voor ontwikkeling.

Groeien doen we samen!

SKOC de Hoeksche School Kinderopvang is een organisatie die kinderdagopvang en buitenschoolse opvang biedt op verschillende locaties in de Hoeksche Waard. Daarnaast hebben we ook een gastouderbureau. Er werken ongeveer 55 mensen. Professionaliteit en kwaliteit zijn belangrijke begrippen bij SKOC de Hoeksche School Kinderopvang. Daarbij maken we graag gebruik van ieders talent en is er ruimte voor ontwikkeling.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. U kunt uw sollicitatie richten aan mterlouw@skoc-kinderopvang.nl

 

 

 

 

Previous

Vacature pedagogisch coach/beleidsmedwerker

— 8 april 2019

 

Momenteel hebben wij een vacature voor een:
Pedagogisch Coach/ beleidsmedewerker

Wat bieden we jou?
• een dynamische werkplek bij een eigentijdse organisatie met 10 vestigingen in de Hoekse Waard
• Een leuke werkomgeving binnen een team van gedreven collega’s.
• Ruimte voor eigen inbreng in de vormgeving van de functie
• Een dienstverband van 22-24 uur
• Een goede balans tussen werk en privé doordat wij ook flexibiliteit bieden
• Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, in schaal 9 CAO Kinderopvang
Wat kan jij ons bieden?

• Jij weet hoe je medewerkers enthousiasmeert, motiveert en inspireert. Je bent laagdrempelig en weet het vertrouwen op te bouwen dat nodig is voor coaching.
• Je hebt kennis van pedagogische/ ontwikkelingsprocessen en kan deze te vertalen naar praktische handvaten voor in de praktijk.
• Daarnaast ben je in staat om jouw kennis in te zetten bij de te vormen beleidsstukken.
• Je bent een sparringpartner voor onze locatiemanagers en de directeur
• Je hebt een afgeronde opleiding die voldoet aan de eisen die de wet IKK aan de pedagogisch coach/beleidsmedewerker stelt
• Je hebt een aanvullende scholing op het gebied van VVE afgerond
Meer informatie of solliciteren: info@skoc-kinderopvang.nl of 0186-650021 ter attentie van Cora Labree, directeur SKOC de Hoeksche School
www.skoc-kinderopvang.nl / www.dehoekscheschool.nl

Previous

Vacature pedagogisch medewerker flexpool

— 8 april 2019

Ben jij creatief en flexibel? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 

SKOC de Hoeksche School Kinderopvang is op zoek naar een medewerker voor in de Flexpool. Als medewerker in de Flexpool heb je een leuke en gevarieerde baan. Je werkt niet alleen op het kinderdagverblijf, maar je bent ook inzetbaar voor de buitenschoolse opvang en de tussen schoolse opvang. Hierdoor is geen een dag het zelfde. Je werkt met verschillende leeftijdsgroepen, je haalt hier energie uit en  je weet je hier ook uitstekend op aan te passen. Of het nu baby’s zijn of kinderen van 10 jaar, met jou als Pedagogisch medewerker hebben ze het allemaal naar hun zin.

Je geeft van te voren aan welke dagen je beschikbaar bent (minimaal 3-4 dagen per week)

Beschik jij over een relevante opleiding op minimaal mbo niveau, heb jij een VVE certificaat en spreek deze vacature je aan? Dan ontvangen wij graag z.s.m.  jouw CV en motivatiebrief via mterlouw@skoc-kinderopvang.nl wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Contractmogelijkheden divers: minimaal 9-18 maar meer uren zijn bespreekbaar. Er is uitzicht op verlening of instroom in een vaste plek binnen SKOC de Hoeksche School Kinderopvang.

Previous

Vacature vrijwilliger vervoer BSO

— 8 april 2019

Wij zoeken een fijne vrijwilliger die het leuk vindt om kinderen te vervoeren tussen onze BSO locaties en de scholen. Je bent woonachtig in de Hoeksche Waard en bent in bezit van eigen auto. Je hebt minimaal een jaar je rijbewijs. Af en toe kan je gebruik maken van onze bedrijfsauto.

Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent voor het ophalen of brengen van kinderen en samen met onze andere vrijwilliger wordt er een rooster gemaakt.

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding.

Uiteraard vragen we van je dat je een verklaring omtrent gedrag kunt overhandigen. Deze kunnen wij voor je aanvragen.

Meer informatie:

Mieke Terlouw, HR medewerker op 0186 – 650021 of via mterlouw@skoc-kinderopvang.nl