Previous Next

Vacature pedagogisch medewerker Flexpool

— 5 februari 2019

Ben jij creatief en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

SKOC de Hoeksche School Kinderopvang is op zoek naar een medewerker voor in de Flexpool. Als medewerker in de Flexpool heb je een leuke en gevarieerde baan. Je werkt niet alleen op het kinderdagverblijf, maar je bent ook inzetbaar voor de buitenschoolse opvang en de tussenschoolse opvang. Hierdoor is geen één dag hetzelfde. Je werkt ghostwriter met verschillende leeftijdsgroepen, je haalt hier energie uit en je weet je hier ook uitstekend op aan te passen. Of het nu baby’s zijn of kinderen van 10 jaar, met jou als pedagogisch medewerker hebben ze het allemaal naar hun zin.

Je geeft van tevoren aan welke dagen je beschikbaar bent (minimaal 3-4 dagen per week).

Beschik jij over een relevante opleiding op minimaal MBO niveau, heb jij een VVE certificaat en spreekt deze vacature je aan? Dan ontvangen wij graag z.s.m. jouw CV en motivatiebrief via wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Contractmogelijkheden divers: minimaal 9-18 maar meer uren zijn bespreekbaar.
Er is uitzicht op verlenging of instroom op een vaste plek binnen SKOC de Hoeksche School Kinderopvang.