Bestuur

  • Mevrouw I.D. Dulfer-Kooijman, voorzitter
  • Mevrouw L. Edens, penningmeester
  • De heer H.A.P. van der Vlist
  • De heer G.S. Sanders
  • De heer J. Stuurman

Hieronder stellen zij zich nader aan u voor:

Mevrouw I.D. Dulfer-Kooijman, voorzitter

Ik ben Ilona Dulfer getrouwd en heb twee volwassen zoons. Ik ben sinds lange tijd werkzaam in het mbo onderwijs.  In 2010 ben ik voorzitter van het bestuur van SPON geworden, een organisatie met tien scholen in het speciaal onderwijs (cluster drie). In 2012 ben ik overgestapt naar mij huidige baan, lid van de Raad van Bestuur van ROC West-Brabant, een grote onderwijsorganisatie met VMBO en MBO scholen.

Naast mijn werkzame leven vind ik het belangrijk om vrijwilligerswerk te doen in mijn woonomgeving. Toen ik enkele jaren geleden zag dat SKOC bestuursleden zocht, heb ik daar direct op gereageerd. Dit omdat het dicht bij mijn passie ligt, het ontwikkelen van jonge mensen, en omdat ik mijn bestuurlijke ervaring graag in wil zetten voor SKOC. Ik doe dat nog steeds met veel plezier.

 

Mevrouw L. Edens, penningmeester

.

Mijn naam is Lynda Edens, samen met mijn man Sybe en onze twee dochters, Vie en Pomme, woon ik in Numansdorp. Ik ben opgeleid tot Register Accountant en heb 11 jaar bij EY in Rotterdam gewerkt. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Koninklijke Zeelandia Groep in Zierikzee als group financial controller. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten in de vorm van tennis en hardlopen. In het kampeerseizoen gaan we er regelmatig met onze camper op uit.

Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, en daarom hoop ik met mijn financiele expertise een bijdrage te kunnen leveren in het bestuur van SKOC.

 

De heer H.A.P. van der Vlist, bestuurslid

Mijn naam is Bregt van der Vlist, getrouwd en de kinderen (een tweeling) zijn volwassen en wonen zelfstandig. Bij de gemeente Rotterdam werk ik nu als projectmanager en houd mij bezig met vraagstukken omtrent organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering en HR al of niet in een bestuurlijke en / of politieke context. Tevens ben ik 12 jaar actief als zelfstandig register mediator inzake conflictbeheersing en – oplossingen.

Ik vind het ook belangrijk om maatschappelijk actief te zijn. Ik ben betrokken, heb een gerichte belangstelling voor de kinderopvang en daarom wil ik ook graag mijn kennis en kunde inzetten voor SKOC. Goede kinderopvang is onontbeerlijk binnen de Hoekse Waard.

 

De heer G.S.Sanders, bestuurslid

Eind 2016 ben ik gevraagd zitting te nemen in het bestuur van SKOC. Omdat ik graag maatschappelijk actief wil zijn en ik de ontwikkeling van een nieuwe generatie kinderen een warm hart toedraag, was die keuze snel gemaakt. Ik ben geboren in 1989 in Oud-Beijerland, dus dat ik bij een Hoeksche Waardse kinderopvangorganisatie actief ben mag geen toeval heten. Een kwalitatieve en toegankelijke kinderopvang in de Hoeksche Waard is een project waaraan ik, met mijn expertise als humanistiek organisatiekundige, graag wil bijdragen.

In het dagelijks leven heb ik mijn eigen organisatieadviesbureau, Cappello Bordò Consultancy, waarmee ik bedrijven adviseer bij verandertrajecten, strategie- en beleidsvraagstukken en organisatieontwikkeling.

Met Anna, mijn levenspartner, woon ik sinds 2016 in Rotterdam en dat bevalt heel goed. Naast mijn werk en mijn bezigheden voor SKOC lees ik graag romans en doe ik vrijwilligerswerk voor Hoeksche Waards Landschap/Staatsbosbeheer. Ook ben ik als projectzanger (bas) verbonden aan het Drechtsteden Bachkoor en houd ik van museumbezoek, arthouse films, klassieke concerten en jazzmuziek. Het is bijna onvoorstelbaar dat er nog tijd overblijft voor lange wandelingen over het strand of in het bos…

De heer J. Stuurman, bestuurslid

Gehuwd en vader van 2 dochters, die het nest al geruime tijd hebben verlaten. Grootvader inmiddels. Rotterdammer, maar ik woon sinds 1981 in Oud-Beijerland. Gepensioneerd na loopbanen op een aantal scholen in het basisonderwijs (32), als zelfstandig consulent (5) en het openbaar bestuur (11 jaar).
Ik sport (fitness, tennis), kook, zing (Pop-Up, Oud-Beijerland) en reis graag. Ik vond het naast mijn werk altijd belangrijk om ook op een andere manier contact met de samenleving te houden door me als vrijwilliger in te zetten, bij voorbeeld als bestuurder. Ik blijfook nu graag bij de tijd en blijf mensen ontmoeten en ik kan mijn ruime ervaring als bestuurder in de sport, kunst en het openbaar bestuur in dienst stellen van de organisatie. Ik zet me graag in om te helpen de kwaliteit van SKOC in stand te houden zo mogelijk nog verder te verbeteren. Meer? Ik heb een website: www.johnstuurman.nl