Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en vindt plaats voor- en naschooltijd.

SKOC beschikt over drie locaties voor de buitenschoolse opvang en per 1 Oktober 2017 over vier locaties, dit zijn de Blieken in Klaaswaal , Kidsbuzz en Bastion in Numansdorp en vanaf 1 Oktober 2017 in Oud-Beijerland in de Zevensprong(Centrum).

De buitenschoolse opvang biedt uw kind een vertrouwde en gezellige plaats, waar ze bij afwezigheid van hun ouders terecht kunnen. De pedagogisch medewerkers brengen de kinderen vanuit de buitenschoolse opvang naar school en halen ze ook weer op. De tijd die uw kind doorbrengt in de buitenschoolse opvang wordt gezien als vrije tijd.

Als je de hele dag op school hebt gezeten, wil je daarna niets liever dan ontspannen, fijn spelen of samen met leeftijdgenootjes leuke dingen doen. Dat kan allemaal in de veilige en vertrouwde omgeving van de buitenschoolse opvang (BSO) van SKOC.

Wij geven kinderen van de basisschool de ruimte en gelegenheid zoveel mogelijk te ontdekken. Op alle BSO-locaties heerst een gezellige en huiselijke sfeer. Kinderen kunnen er vrij spelen of deelnemen aan verschillende activiteiten. Vanzelfsprekend begeleiden professionele pedagogisch medewerkers de activiteiten. Zij bieden de kinderen stimulerende ontwikkelingsactiviteiten die passen bij hun leeftijd en die hun de mogelijkheid bieden, samen met anderen, hun wereld verder uit te breiden.